O nama

ELEKTRONIČAR d.o.o.

O nama

Poduzeće ELEKTRONIČAR d.o.o. osnovano je 1993. godine, sa osnovnom zadaćom servisiranja i održavanja elektroničkih uređaja u medicini.

Razvojem poduzeća dolazi do proširenja servisnog programa te se kao ovlašteni servis pojavljujemo ispred vodećih svjetskih proizvođača medicinske opreme: MINDRAY, SCHILLER, MARQUETTE-HELLIGE, GENERAL ELECTRIC, ESAOTE PIE MEDICAL, MARTIN, DANTEC, BERCHTOLD, BISSINGER, DATASCOPE, RIZ, Ei, HETTICH, MIR, MORTARA, NOUVAG, B-K MEDICAL, MAICO, TRUMPH, VALEYLAB, EDAN, DMS, GYMNA-UNIPHY, CODAN-ARGUS i drugih. Naš tim servisera stalno se usavršava i educira kako bi u svakom trenutku i u najkraćem roku mogao s uspjehom riješiti nastale probleme u radu Vaših uređaja. Naš servis opremljen je najmodernijim sigurnosnim analizatorima, redovno kalibriranima od strane ovlaštenih laboratorija te se nakon svakog popravka uređaji testiraju u skladu sa preporukama proizvođača i sigurnosnim normama - HRN IEC 60601-1.

Uz servis, našu osnovnu djelatnost, razvili smo se i u značajno i pouzdano trgovačko poduzeće te danas opskrbljujemo velik broj medicinskih ustanova u republici. Danas na skladištu u svakom trenutku imamo veliki izbor uređaja, pribora i potrošnog materijala za večinu potreba kardiologije, fizikalne terapije, neurologije, kirurgije, medicine rada, ginekologije, pulmologije, opće medicine, hitne medicinske pomoći, sportske medicine i drugih medicinskih djelatnosti.

Naš cilj je pružiti kvalitetnu i brzu uslugu na zadovoljstvo naših kupaca, pazeći pritom na očuvanje okoliša i prirodnih resursa te poštujući pozitivne zakonske propise. U skladu sa našim ciljem svakodnevno radimo na podizanju kvalitete i sposobnosti svih zaposlenih, pratimo zakonske propise i podižemo svjest o očuvanju prirode. Od prosinca 2012. našu kvalitetu poslovanja i brigu prema okolišu potvrđuju i dva certifikata ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 čiji smo ponosni vlasnici.

Trenutno u poduzeću radi 21 djelatnik. Radno vrijeme je od 08:00 do 16:00 sati svakog dana osim subote i nedjelje. Narudžbe za robu i servisne usluge realiziraju se unutar 24 sata ukoliko za to postoje tehnički uvjeti.

Impressum:

Elektroničar - proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o., Karlovačka cesta 26a, 10020 Zagreb; Trgovački sud u Zagrebu; MBS: 080321859; Temeljni kapital: 4.101.000,00 kn uplaćen u cijelosti; Član uprave: Paško Roca; Zagrebačka banka - Zagreb: IBAN2723600001101302867