Pravila privatnosti i uvjeti korištenja

Elektroničar d.o.o. ne skuplja i ne obrađuje osobne podatke, osim u slučajevima kada ih korisnici svojevoljno i eksplicitno učine dostupnima, primjerice prilikom prijave na naš newsletter. Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se korisnici mogu identificirati, podaci poput imena, prezimena, telefonskog broja, spola, adrese i drugih.

Kolačići

Naše internet stranice koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju male datoteke koje se privremeno pohranjuju na tvrdom disku uređaja kojeg upotrebljavate za pregled, što našoj stranici omogućava prepoznavanje vašeg uređaja prilikom slijedećeg posjeta našoj stranici. Navedeni kolačići mogu pohranjivati tehinčke podatke poput tipa uređaja, IP adrese, podatke o pregledniku i slične informacije koje pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe ta za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kolačiće  trećih strana koristimo samo za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti naše stranice. Podaci koji se pritom prikupljaju su: IP adrese korisnika, podaci o pregledniku, operativnom sustavu i drugi slični tehnički podaci  koji se prikupljaju isključivo u anonimnom obliku. Kako bi se više informirali o kolačićima i njihovoj upotrebi, molimo posjetite www.allaboutcookies.org

 

Prijava na novosti

Prijava na newsletter odvija se pomoću obrasca u podnožu web stranice ili prihvaćanjem novosti na kontakt obrascu. Prijava ne zahtjeva vaše osobne podatke poput imena ili prezimena. Jedini obavezni podaci koji se prikupljaju su IP i email adrese koje se koriste isključivo u svrhe slanja obavijesti i promotivnih ponuda. Odjavu sa newslettera može izvršiti u bilo kojem trenutku na svakoj obavijesti koju putem newslettera dobijete ili to možete učiniti pisanim putem tako što ćete nam poslati email sa zahtjevom za povlačenje privole na adresu info@elektronicar.hr. Po primitku vaše poruke ćemo vam potvrditi primitak te se vaši podaci nakon tog datuma više neće obrađivati. Niti ćete primati naše promotivne obavijesti.

Osim prava na povlačenje privole korisnici imaju dodatna prava u skladu s GDPR regulativom, uključujući pravo brisanja podataka (pravo na zaborav), pravo na ispravak, pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor.