PRODAJA

Osnovne djelatnosti poduzeća Elektroničar d.o.o. su prodaja i servis medicinskih uređaja. Provjerite našu ponudu na web stranicama ili u slučaju da ne možete pronaći ono što vas zanima, obratite nam se telefonski.  Trudimo se dati što bolji i točniji opis te sliku proizvoda. Unatoč tome ne možemo jamčiti da su navedeni podaci i slike aparata u potpunosti točni. U slučaju da se dvoumite oko kupnje uređaja kontaktirajte naše prodajne agente koji će vam ponuditi opremu koja najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu. U slučaju da želite isprobati uređaj prije kupnje, moguće je organizirati kratku prezentaciju uređaja u našim prostorijama. Za svaki prodani uređaj pružamo edukaciju i preporučamo koji pribor koristiti kako bi dobili što kvalitetnije rezultate. Stojimo vam stoji na raspolaganju za svaku daljnju pomoć prilikom upotrebe uređaja ili njegovog popratnog softvera. Svi proizvodi za koje dajemo jamstvo u skladu sa zakonom i jamstvom koje deklarira proizvođač, imaju jamstveni list.  Pravo na korištenje jamstva ostvaruje se uz predočenje računa i jamstvenog lista. U slučaju izdavanja jamstvenog lista kojim proizvođač jamči ispravnost proizvoda u tijeku određenog vremena, kupac može, ako proizvod nije ispravan zahtijevati da se taj proizvod u razumnom roku popravi, ili u slučaju da kvar nije moguće otkloniti, da mu se preda drugi takav ispravan proizvod. Neispravnost proizvoda nastala kao posljedica nepravilnog korištenja i/ili nepostupanja u skladu s uputama nije osigurana jamstvom.

SERVIS

Profesionalna korisnička podrška je dio naše politike poslovanja a tehnički problemi često zahtijevaju brza i jednostavna rješenja. Manje probleme možemo riješiti izravno telefonski. Za softverske probleme naši tehničari mogu vam pomoći spajanjem na vaša računala pomoću remote control aplikacija (teamwiever, anydesk i sl.). Možete nas kontaktirati od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Kompleksniji softverski i mehanički problemi zahtijevaju dolazak servisera a u slučajevima gdje nije moguće otkloniti kvar na lokaciji klijenta, osiguravamo transport uređaja do našeg servisa. Servisna služba je kvalitetno opremljena i potpuno motorizirana radi bržeg i potpunijeg pristupa klijentima na području cijele Republike Hrvatske. Stalnim školovanjem naših servisera nastojimo održati visoki stupanj kvalitete kako bismo bili u stanju pružiti što bržu i kvalitetniju uslugu.  Na skladištu, osim velikog izbora potrošnog materijala i pribora, imamo i dovoljan broj servisnih dijelova. Za izuzetno rijetke slučajeve kada nemamo dijelove na skladištu osigurana je njihova dobava od proizvođača u vrlo kratkom roku.

Obratite nam se s povjerenjem ukoliko imate tehničkih problema s uređajima i priborom koje koristite u svakodnevnom radu. Iskustvo u servisiranju medicinskih uređaja širokog spektra proizvođača i modela rezultira visokim postotkom uspješnosti servisnih intervencija, Kvaliteta i pouzdanost izvršenih zahvata osigurana je kontinuiranom edukacijom servisera, uporabom najmodernijih servisnih uređaja i alata te ugradnjom originalnih dijelova.

SIGURNOSNA ISPITIVANJA I PROVJERE ISPRAVNOSTI

Zbog specifične primjene električnih medicinskih uređaja, zahtjevi za njihovom sigurnom primjenom puno su veći nego kod ostalih uređaja. Medicinski uređaji mogu predstavljati niz opasnosti za pacijente, korisnike i servisere. Sva električna oprema može izložiti ljude utjecaju električne struje. U slučaju medicinskih uređaja ova opasnost je tim veća jer vodljivi dijelovi uređaja pri upotrebi dolaze u dodir s tijelom. Pri tome se javljaju odvodne struje koje ne smiju prelaziti određene opasne vrijednosti. Većina problema se može prevenirati te je ponekad bolje spriječiti nego pričekati da se kvar dogodi te prouzroči još veću štetu. Kontroli je moguće podvrgnuti i ispravne uređaje za koje se zna da takva kontrola nije učinjena duže vrijeme, a kao potvrda ispravnosti. Preporuka većine proizvođača medicinske opreme je taj test provoditi periodički – jednom godišnje. Redovnom provjerom vašeg uređaja smanjujete rizik tehničke greške ili nezgode. U slučaju da je na uređaju potreban veći popravak u mogućnosti smo vam ponuditi zamjenski uređaj dok je vaš na popravku.

 

Društvo ELEKTRONIČAR D.O.O. registrirano je pri Trgovačkom sudu u Zagrebu za poslove tehničkog ispitivanja i analize. Za svaki ispitani uređaj dajemo propisani pisani izvještaj.